Regio leveringen gedurende lockdown

Zolang de lockdown duurt willen we graag voor onze klanten in de regio een goedkope oplossing bieden om toch producten bij ons in te kopen via de website.

Bestellingen boven 30 euro worden sowieso gratis thuis bezorgt!
Voor bestellingen daaronder bieden we tijdelijk aan om deze op dinsdag of vrijdag voor 1 euro bij u thuis af te leveren.

Hoe werkt het:

  • U bestelt gewoon via de website en geeft bij het afronden aan dat u het in de winkel afhaalt. (Dit alleen om geen normale verzendkosten te laten berekenen, u kunt niet echt afhalen in de winkel!)
  • De betaling regelt u gewoon via de website met iDeal, PayPal, Creditcard of overboeking.
  • Wij sturen u vervolgens nog een iDeal betaalverzoekje voor 1 euro voor de bezorging.
  • Iedere dinsdag en vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur bezorgen wij de bestellingen in de regio. (zie hieronder welk gebied)
  • We leveren slechts één keer. Als u niet thuis bent en er is geen alternatieve mogelijkheid aangegeven dan gaat de bestelling weer mee terug.

Voor welk gebied geldt deze regeling, hieronder de plaatsnamen:

Winschoten, Heiligerlee, Westerlee, Meeden, Eexta, Scheemda, Midwolda, Oostwold, Finsterwolde, Beerta, Blijham en Oude Pekela.

We moeten natuurlijk ergens een grens trekken en dit is de ruimte die we aan kunnen bieden.
Voor klanten buiten dit gebied gelden de gewone verzendkosten, maar misschien ken je wel iemand binnen het gebied waar je het af kunt laten leveren.

We wensen iedereen een goede gezondheid en ondanks de lockdown toch fijne feestdagen!