Menu
Your Cart

Korrel wierook

Dit is de manier waarop oorspronkelijk wierook werd gebrand. In de kerk en in tempels zie je het nog steeds veel, maar je kunt het helaas niet overal krijgen. Korrel wierook is intenser dan het branden van een stokje of kegeltje. Wees dus spaarzaam als je voor het eerst korrelwierook brandt voordat alles blauw van de rook staat. Een paar korreltjes op een kooltje doet al heel wat.

Korrelwierook, Copal Inhoud: Copal (Kopal) gum Agathis Dammara, herkomst Zuidoost Azië. Verpakking: 50 gram Wordt gebruikt om de hoge mate van zuiverheid. Korrelwierook kan worden gebrand op kooltjes of op een zeefbrander. Op zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzam..
€3,95
Excl. BTW:€3,26
Korrelwierook, Frankincense Inhoud: Gum Olibanum Boswellia papyrifera, herkomst Eritrea, Ethiopië en Soedan. Verpakking: 50 gram Wordt gebruikt om de hoge mate van zuiverheid. Korrelwierook kan worden gebrand op kooltjes of op een zeefbrander. Op zeefbranders verloopt het verbrandingsproces ..
€5,30
Excl. BTW:€4,38
Korrelwierook, Mirre Inhoud: Gum Mirre Commiphora Myrrha, herkomst Eritrea, Ethiopië en Somalië. Verpakking: 50 gram Wordt gebruikt om de hoge mate van zuiverheid. Korrelwierook wordt gebrand op kooltjes. Op zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Houtskool tabletten 33mm  Houtskool tabletten worden o.a. gebruikt om korrelwierook of witte salie te branden. Om het houtskool te laten ontbranden steek je het aan een kant aan. Het houtskool gaat dan knisperen/sputteren. Dit komt door een ontstekingsmiddel dat in de buitenste laag van het h..
€1,50
Excl. BTW:€1,24
1 - 4 van 4 (1 pagina's)